Beijing Broadway Center

Client : SDP Investment, AEW
Location : Beijing, China
Address : 8 Kaiyangli Road
Type : Office & Workspace, Urban Regeneration
Function : Office, Office Facilities, Retail
Service : Architectural Design, Interior Design, Landscape Design
Status : PD Completed
Gross Building Area : 119,400 m²
Design Area : 119,400 m²

Broadway, located next to Beijing South Railway Station, is under modernization and rebranding. The former U-Show mall turned into Botanical Garden Office. The “Metropolis” concept was applied in the 130,000㎡ huge isolated commercial box to create an urban scale project. The space is divided into 3 Broadway Plazas, defining the arrival and user experience of different user types. The former wasted huge atrium and car parking floors are turned into the “green park office”, which become the highlight of the project renovation.

logon.design QR.png
logon.design.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • 微信 logo
  • 微博 logo