logon upgrade small luxury office

WeChat Image_20210804102231.jpg

Solution
Before the renovation, the Guangtong Building, No. 659, Fengyang Road, Shanghai, was built in the 1990s. Both the exterior and interior spaces and equipment are outdated and aging. Starting from the commercial positioning, logon runs through architectural design, interior design, lighting design, landscape design, until the brand visual image design, submitted and completed this integrated upgrade and transformation design plan, making this unremarkable ordinary. The building is gorgeously turned into a boutique office building for small and medium-sized enterprises and providing personalized services.
Location
Building No. 659, Fengyang Road, is located in the center of the CBD of Nanjing West Road, Shanghai, close to the Shanghai Radio and Television Station, with a total construction area of 9,110 square meters. Although the geographical location is very advantageous, the low-rise building floors make it unable to meet the A-level office space requirements. It cannot gain an advantage in the competition with high-end offices. Only by being unique can it stand out. Different from ordinary offices, "exquisite offices" are usually located in the downtown area, and the target audience is mainly creative customers, so it needs to be unique in terms of design, service and space. After learning from a large number of successful cases at home and abroad, Luo Ang proposed the positioning plan of "turning the weakness into advantage and turning the crisis into vitality", including boutique office, taste design, and personalized service, and strive to become a small and medium-sized city industrial media service. The company provides personalized services and high-end boutique office buildings.

WeChat Image_20210804102231.jpg

Building
According to the repositioning of No. 659 Fengyang Road, combined with the architectural style of the block where it is based on decorative art, the design keywords of Guangtong Building-"high-end fashion" and "modern classic" have been established, highlighting the modern design and eye-catching. The slope of the entrance and surround.
Indoor
The entrance lobby is the "first name card" of the office building. The warm beige color matches the dark gray color. The use of metal plates, sandstone plates, stone and custom-made decorative sculptures, custom-made wooden benches and specially-built polished metal reception desks Create a luxurious atmosphere; the elevator hall and the entrance lobby adopt consistent color matching and unique materials. The long internal space makes full use of the facade lighting to create a bright indoor space; the corridor is a frequently used space with beige walls The surface and the ground, together with the dark gray door and soft lighting, create a sense of comfort; the bathroom mainly uses a combination of natural stone and paint, presenting a strong modern atmosphere, and is known as "Shanghai's most beautiful office building bathroom"; The functions are echoed. In the design, three different entrances and exits on the first floor are distinguished by paving and suspended ceiling. The ground is mainly made of natural stone and floor tiles. The suspended ceiling is made of waterproof plasterboard and aluminum board. The built-in lamps are in beige and dark brown respectively. It is the main color, but different areas form a unified whole, and the main entrance of the building is emphasized by a light box at the entrance step. In addition, the guide signs on the eastern facade provide identification elements with clear positioning and types to ensure the integrity of the architectural design.

WeChat Image_20210804102231.jpg

Boutique Office
Personalized service is the key to a boutique office. The success of a boutique office lies in the integrity of the project as a whole, that is, the integrity of the brand. The "full set" integrated design plan of Roang Architectural Design Consulting Co., Ltd. also includes the design of adding personalized services such as concierge and receptionist. Due to the small scale of the building, personalized services will give it a competitive advantage over the non-personalized services of large standard office buildings. The investment is small but the impact is huge, and it can effectively increase the brand value. It is considered to be the cornerstone of the success of 659 Fengyang Road.
The concierge is located in the reception area of the entrance hall, dressed in uniform and courteous. In addition to guarding and monitoring the safety of the building, it provides a wide range of services, far beyond the usual service range of property management. Its mission is to make tenants or visitors available anytime, anywhere. Feel at home; the front desk is located at the entrance of the service office on the 3rd floor. It assists tenants in the office area with a neat dress and a cordial and friendly attitude, playing the role of secretary and assistant.
The bright, clean, and highly malleable interior space is tailor-made for business people and creative people. As a frequently used space, the corridor is designed with soft lighting to create a sense of comfort.
A Gathering Place For Creative People
The co-working space "Chuanghe Jing'an Community" is located on the third floor of the building. The space is equipped with coffee, meeting rooms and free negotiation areas. A large number of young and energetic creative people gather here.
Roof Garden
The roof garden is another highlight. After comprehensively considering the different heights of the overall facade and the scope of sight after the transformation, combined with meeting and office functions and other elements, the roof is divided into two parts-the north contains services, offices, and meetings. Computer room and other functions; south is the roof garden. The mobile planting pond in the garden is divided into 3 areas: leisure space, meeting space and activity space. The three spaces are independent of each other and also connected in series, so that the space retains a certain degree of privacy and openness, and provides a more open and active space for the building. Under the combination of different functions, the roof garden can be used flexibly, and meeting personnel can directly connect to the meeting space for use; the movable planting pool is removed alive, and the event space connects the meeting space and leisure space to become a small event venue that can provide catering services.

WeChat Image_20210804102231.jpg

logon.design QR.png
logon.design.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • 微信 logo
  • 微博 logo