Nantong Chuangyuan Science and Technology Park

Client : Nantong Innospring Changyuan Science & Technology
Location : Nantong, Jiangsu, China
Type : Office, Retail, F&B
Service : Urban Design, Architecture Design, Landscape Design, Interior Design
Status : Built
Site Area : 59,700 m²
GFA : 152,000 m²
FAR : 1.93

Shanghai G+ Park (Phase 2) is part of Shanghai Glass Museum Project, located in Baoshan District, Shanghai. Since the successful launch of the museum, its popularity surpassed expectations, it increased the value of the property in the whole district and attracted new businesses and developments. The G+ Park in the northern edge of the museum site is the result of this socioeconomic prosperity of the area. The G+ Park consists of over thirty industrial buildings, partially still involved in glass industry. The G+ building is a part of a 3 building ensemble and rounds up the museum complex. Due to the affiliation with the museum. G+ Park enjoys a steady flow of pedestrian visitors, accessing the site through the museum plaza, while also accommodates underground parking lot, giving the museum and park visitors enough space for leisure and relaxation.

logon.design QR.png
logon.design.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • 微信 logo
  • 微博 logo